Recensies

Lees hier de meest recente google reviews.

Dick (58) – allergische astma/hooikoorts

Klachten:
Ik ben behandeld voor zeer heftige klachten die voortkomen uit mijn allergie voor katten, bepaald voedsel en pollen. Deze klachten bestonden uit zware eczeem uitslag op mijn huid en geregeld forse kortademigheid en astma. In de reguliere gezondheidszorg vond ik na jaren daarvoor geen remedie (behalve medicamenten die tijdelijk de ergste symptomen bestrijden).

Progressie:
Ik was best sceptisch maar al vrij snel merkte ik een enorme verbetering of verlichting van mijn klachten. Mijn huid was weer normaal, dus vrij van eczeem, en ik had bij het ademen aanzienlijk meer lucht (waardoor ik mijn medicijnen niet meer hoefde te gebruiken). Zelfs het ziekenhuis waar ik behandeld wordt, constateerde dat mijn longfunctie substantieel, met 25%, verbeterd was nadat ik zes behandelingen had ondergaan. Ik ben zeer verrast en blij met dit resultaat.

Algemene ervaring:
De behandelingen worden op een plezierige, ontspannen wijze gegeven. Ook wordt steeds een duidelijk toelichting bij iedere behandeling gegeven. Alles straalt een grote mate van professionaliteit, inventiviteit en vriendelijkheid uit die echt als zeer aangenaam heb ervaren. Ik verheugde me zelfs op een volgende behandeling!

Mieke (46) – mentale klachten

Klachten:
Ik had veel klachten die verband houden met mijn hormoonhuishouding, zoals stemmingswisselingen, slapeloosheid en neerslachtigheid. Soms was dat echt heel extreem.

Progressie:
Na zo’n zeven acupunctuur behandelingen (met daarna het innemen van kruidenpreparaten) merk ik dat het veel beter met me gaat. Ik heb nog wel last van hormoonschommelingen maar de effecten daarvan zijn nu veel minder extreem en duren veel minder lang. Echt geweldig!

Algemene ervaring:
Aron is aardig, werkt zeer professioneel, luistert goed, geeft goede uitleg bij alles, houdt de ontwikkeling van je klachten precies bij (in zijn computer) zodat hij daarop bij de behandeling kan inspelen, en wekt veel vertrouwen. Het zijn fijne, plezierige behandelingen.

Marlies (55) – knie pijn

Ik kwam bij Greenleaf acupunctuur met chronische pijnklachten in mijn knie. Mijn knie was ook dik. Nu, vijf behandelingen later ben ik pijnvrij. Aron is niet alleen een kundig acupuncturist maar ook een aardig en relaxed mens.

Mies (43) – hooikoorts

Ik ben naar Aron toegegaan vanwege een onwillekeurig samentrekkend ooglid waar ik al maanden last van had. Tijdens de intake kwam ook mijn hooikoorts ter sprake, ook daar heeft Aron mij voor behandeld.

Eerst heb ik een aantal acupunctuur behandelingen gehad. Dat leverde nog geen verbetering op. Echter, nadat ik voor mijn hooikoorts aanvullend Chinese kruiden van Aron kreeg, werden die klachten direct minder en verdwenen na verloop van tijd zelfs helemaal.

Het knipperen van het ooglid werd gedurende de behandelingen langzaam minder. Na de laatste behandeling was ik er nog niet helemaal vanaf, maar nu, een paar maanden later, zijn de klachten over.

Ik heb de behandelingen ervaren als rustig en prettig. Ik voelde me op mijn gemak. Het was voor mij de eerste keer dat ik een acupuncturist heb geraadpleegd, maar mocht ik ooit weer pijn- of andere klachten krijgen dan zal ik zeker Aron weer consulteren.

Jon (57) en Sientje (21) – hooikoorts

Mijn dochter had na diverse kuren voor haar allergie/hooikoorts eigenlijk de moed opgegeven en moest steeds zwaardere medicijnen nemen om de allergie te onderdrukken. Met gevolg regelmatig een bloedneus en opgezwollen ogen ondanks de medicijnen. Ze had gelezen dat acupunctuur goed zou werken tegen hooikoorts en de site van Greenleaf gevonden. Ze kon vrijwel direct terecht en omdat ik ook hooikoorts heb ( in mindere mate dan) en ze nerveus was vanwege de naalden, zijn we samen gegaan. Aron komt zeer deskundig over en is zeer plezierig in de omgang. Maar niet alleen waren het best gezellige sessies, Sientje was na de eerste behandeling zichtbaar minder afhankelijk van haar hooikoorts medicijnen en na een paar sessies er helemaal van af. Ook ik had vrijwel direct geen last meer van mijn hooikoorts en omdat Aron bij de intake al had aangegeven dat hij meerdere problemen simultaan kan behandelen heb ik maar een lijst gemaakt! O.a. had ik al jaren last van mijn knie en een pees in mijn voet waardoor ik niet meer kon hardlopen dus die heeft Aron elke sessie meegenomen. Bij de eerste behandeling voelde ik een tinteling in mijn voet rond de pees in kwestie. Merkte verder niet zoveel maar resultaat is wel dat ik het trainen weer durfde op te pakken en dat ik de 2017 editie van de Dam tot Damloop 17 September heb uitgelopen ! Kortom zeer prettige sessies, goede ondersteuning van de behandeling door kruidenpreparaten, snelle eerste resultaten en verdere opbouw en niet te vergeten de lekkere shakes van Aron zorgen bij elkaar voor een zeer positieve en aan te raden ervaring. Aron maakt zeker waar wat hij claimt!

Maxime (30) – rugpijn

Klachten: rugpijn, elleboogpijn

Er was telkens na 1 of 2 behandelingen al een verbetering! Aron heeft een goede indruk achtergelaten bij me. Hij is vriendelijk naar klanten en weet wat hij doet. Hij weet veel over zijn vak. De behandelingen werkten bij mij effectief

Pita (36) – pijn/fantoompijn

Na een traumatische onderarm amputatie had ik veel last van zenuw- en fantoompijn. Op zoek naar een alternatief voor de grote hoeveelheden pijnstillers kwam ik via via bij Greenleaf Acupunctuur uit. De therapeut Aron Ebbing wist mij meteen op mijn gemak te stellen ondanks mijn angst voor naalden. Eerlijkheidshalve was ik aanvankelijk sceptisch over de te behalen resultaten, echter na mijn eerste behandeling voelde ik al een directe vermindering van de pijnen in mijn stomp. Gaandeweg de behandelingen werd de pijn structureel vermindert, iets waar ik erg blij mee ben. Ik zal acupunctuur bij Greenleaf dan ook zeker aanraden!

Mark (41) – hooikoorts

Ik ben medio 2017 bij je gekomen omdat ik al bijna 35 jaar met hooikoorts klachten loop (Ben nu bijna 40). Ik had eigenlijk alles al geprobeerd behalve acupunctuur!

Om eerlijk te zijn verwachtte ik helemaal niets en was ik zeer sceptisch mbt acupunctuur... ik had eigenlijk hooikoorts omarmt als iets wat voor de rest van mijn leven een deel van mij zou zijn.

Na de eerste behandeling merkte ik niet direct een verbetering maar besloot toch de behandeling voort te zetten. Na in totaal 6 behandelingen merkte ik dat mijn klachten vrijwel verdwenen waren en tot op heden heb ik geen klachten meer gehad (ik had ogen, neus en keel klachten).

Je omgeving is een fijne om behandeld te worden en ik voelde mij altijd op mijn gemak. Super professioneel en hygiënisch. Je prijzen zijn erg redelijk.

Ik raad jouw praktijk aan iedereen aan.

Jetske (36) – hooikoorts

Had al jaren last van hooikoorts waar geen enkel medicijn echt tegen hielp. Elke dag stond ik op met een grieperig niet fit gevoel. Na een tip over accupunctuur ben ik deze zomer geheel van de klachten afgekomen.

De behandelingen verliepen in ontspannen sfeer en Aron is heel flexibel in tijden voor het maken van een afspraak. Als er volgend hooikoortsseizoen herhalingsbehandelingen nodig zijn ga ik zeker terug naar Greenleaf.

Ga naar contact om direct een afspraak te maken!